Western Digital verkoopt IntelliFlash-activiteiten aan DDN en verlaat de markt voor opslagsystemen

WDC Western Digital Corporation kondigde plotseling zijn terugtrekking uit de markt voor opslagsystemen aan en verkocht zijn IntelliFlash-activiteiten aan DataDirect Networks (DDN). Bovendien zal een ander deel van het opslagsysteembedrijf ActiveScale ook proberen te verkopen.

Western Digital de markt voor opslagsystemen verlaat? Ja, maar het hier genoemde opslagsysteem is niet het flashgeheugen en de harde schijf die gewone spelers begrijpen. Dit onderdeel is nog steeds de kernactiviteit van Western Digital, en de opslagsysteemactiviteiten van Western Digital zijn eigenlijk de opslagsysteemarray, met andere woorden, Western Digital Still besloot een leverancier van basiscomponenten te zijn, niet langer de opslagsysteemarray te verkopen aan andere bedrijven.

Toch heeft een dergelijke beslissing veel mensen verrast omdat de IntelliFlash-activiteiten van Western Digital werden overgenomen toen het flashgeheugenbedrijf van Tegile Systems in september 2017 werd overgenomen. Het is in slechts twee jaar verkocht. Het is een beetje ongebruikelijk, omdat de overname van het bedrijf voor flashgeheugen van Tegile Systems dit deel van het bedrijf niet waardeerde, of omdat Western Digital van mening was dat de opslagsysteemactiviteiten niet speelden, maar gewoon werden verkocht.

De markt voor opslagsystemen is nu geen zonsondergangindustrie. Het is erg heet op het gebied van opslagsystemen, high-performance computing, datacenters, enz., En DDN, dat de IntelliFlash-business overnam, staat al twee jaar in de schijnwerpers en heeft al meer dan meerdere opslagsystemen overgenomen een jaar. Bedrijven of bedrijven, waaronder Intel's Luster-activiteiten, evenals hybride array-verkoper Tintri, softwaregedefinieerde opslagverkoper Nexenta, hebben nu de IntelliFlash-activiteiten van Western Digital gewonnen.

Nissin en DDN hebben het specifieke transactiebedrag niet aangekondigd. Verwacht wordt dat er een niet-GAAP-inkomen van $ 0,20 per aandeel zal zijn in het derde kwartaal van 2020, maar dit zal ook herstructurering en andere kosten met zich meebrengen, die voorlopig niet kunnen worden geschat.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.