ARIAT TECH bestond uit het personeel dat de eerste klas producten en service aan de klanten kan aanbieden. Met sterke bevoorradingssystemen en ervaren managers, heeft ons bedrijf langdurige en stabiele samenwerkingsrelaties opgebouwd met vele fabrikanten en agenten, kunnen wij u de superieure technologiegarantie en attente service aanbieden.

De belangrijkste voordelen van ons bedrijfsmerk zijn: ALTERA, Broadcom, MAXIM, ATMEL, CYPRESS, VISHAY / IR, NXP, Diodes, INFINEON, NS, TOSHIBA, Lattice, Cypress, PMC, Intersil, IDT, IXYS, Fujitsu, SEMICRON, EUPEC , MITSUBISHI, POWEREX enz. De producten worden veel gebruikt op het gebied van communicatie, industriële, militaire, rekenmachine en interface-apparaten, consumentenelektronica. Wij zijn distributeurs van elektronische componenten IC-chips & IGBT-modules.

Sinds de oprichting van het bedrijf hebben we het imago van een goed bedrijf opgezet door de professionele en uitstekende service van hoge kwaliteit in de samenleving. Daarom hebben we de verschillende sectoren van de samenleving en het vertrouwen en de lof van de klanten gewonnen.

Ons bedrijf is altijd geweest naar het principe van "voortdurend ontwikkelen en streven naar uitmuntendheid" als de Ariat bedrijfsfilosofie, en om klanten te voorzien van bevredigende producten en oprechte service. Doorgaan met ontwikkelen, om klanten te voorzien van meer en betere producten; Uitmuntendheid nastreven, het bedrijf uitbreiden voor de bedrijfsmanagementdoelen en een eersteklas merkimago creëren. "Bezorgt een gast door de echte kern, met de kernservice" is het management doel, onze klanten de hoogste kosteneffectieve producten en de beste kwaliteit service bieden, is onze eeuwige belofte.

Al ons bedrijf associeert zich met dankbaarheid en spreekt onze waardering uit voor de vurige begeleiding van uw aanmoediging, laat ons samenwerken om een ​​oprechte samenwerking tot stand te brengen die verder gaat dan de handelsrelatie. We zullen nooit het tempo van de voortgang stoppen!

Waarom voor ons kiezen? En wat kunnen we voor u doen?

Als u een vraag hebt of moeilijk om een ​​deel te vinden, neem dan snel contact met ons op, wij zullen u met ons hart dienen. E-mail: Info@Ariat-Tech.com

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.