ARIAT is geregistreerd volgens ISO9001: 2008. We hebben ISO9001-registratie verkregen in juli 2010. Na registratie laten we onze klanten zien dat het topmanagement ernaar streeft om klanten originele componenten te bieden met het minste risico op namaak. ARIAT kan traceerbaarheid bieden voor de verkochte commerciële componenten.

Kwaliteitsbeleid

ARIAT zet zich ervoor in om klanten tevreden te stellen en te verbazen met onze uitmuntende klantenservice, ordernauwkeurigheid en tijdige levering. Dit wordt bereikt door ons streven naar voortdurende verbetering van onze processen, diensten en producten.

Labo-ondersteuning testen

ARIAT zorgt ervoor dat alle functies geen problemen zijn vóór de verzending. Alle onderdelen zullen deel uitmaken van onze QC Dep., We kunnen professionele testtechnologie leveren. Inclusief functies testen, Visuele inspectie, X-Ray inspecties, Soldeerbaarheid testen en Acetone wissen controleren. Garantie alle componenten zijn geen problemen met het minste risico voor de klant.

Stuur alsjeblieft je vragen over kwaliteit of vraag om corrigerende acties voor kwaliteit. Heeft u vragen over ons kwaliteitsmanagementsysteem, neem dan gerust contact met ons op. E-mail: Info@ariat-tech.com

Functies testen

Alle geteste functies en parameters, volwaardige test genoemd, volgens de oorspronkelijke specificaties, toepassingsnotities of de locatie van de clienttoepassing, de volledige functionaliteit van de geteste apparaten, inclusief DC-parameters van de test, maar zonder AC-parameterfunctie analyse en verificatie deel van de niet-bulktest de grenzen van de parameters.

Visuele inspectie

Gebruik van een stereoscopische microscoop, het uiterlijk van componenten voor 360 ° all-round observatie. De focus van de observatiestatus omvat productverpakking; chiptype, datum, batch; afdruk- en verpakkingsstaat; pinnen, coplanair met de beplating van de behuizing enzovoort.

Visuele inspectie kan snel de vereiste begrijpen om te voldoen aan de externe vereisten van de oorspronkelijke merkfabrikanten, antistatische en vochtnormen en of deze worden gebruikt of opnieuw worden ingericht.

X-Ray inspecties

Röntgeninspectie, het doorlopen van de componenten binnen de 360 ​​° all-round waarneming, om de interne structuur van de geteste componenten en de verbindingsstatus van het pakket te bepalen, kunt u zien dat een groot aantal te testen monsters hetzelfde is, of een mengsel (Mixed-Up) de problemen ontstaan; daarnaast hebben ze samen met de specificaties (Datasheet) de bedoeling om de juistheid van het te testen monster te begrijpen. Verbindingsstatus van het testpakket, om te leren over de chip- en pakketconnectiviteit tussen de pinnen is normaal, om de sleutel uit te sluiten en om kortsluiting in de open draad te voorkomen.

Acetone wiscontrole

Privésleutel van het oppervlak van het apparaat voor het afdrukken van tekst en pictogrammen Reagens aceton wissen en opnieuw markeren van inferieure inkt kan eenvoudig worden gewist.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.