Seoul Semiconductor: met succes ontwikkelde massaoverdrachtstechnologie voor Micro LED

Nadat alle oproepen waren binnengekomen, toonde Seoul Semiconductor, die in het verleden alleen de trap had horen rinkelen, maar de voortgang van zijn MicroLED niet zag, eindelijk de producten uit de MicroLED-serie in de privé-tentoonstellingsruimte van CES2020. LEDinside had het geluk een exclusief interview te hebben met Sam Ryu, de vice-president van Seoul Semiconductor, om de huidige ontwikkeling van MicroLED in Seoul Semiconductor te bespreken. Vice-president Liu zei dat, omdat de stijl van Seoul Semiconductor zeer conservatief en stabiel is, hoewel de producten uit de MicroLED-serie vele jaren geleden zijn ontwikkeld, de president nog steeds besloot te hopen dat het product kan worden geproduceerd in een fase waarin het in massa kan worden geproduceerd.


Dit keer toonde Seoul Semiconductor verschillende producten die in de handel zijn gebracht. Inclusief 0606 kondigde 0404RGBLED aan dat Seoul Semiconductor officieel het LED-displayveld betrad. Wat betreft het kleinere MicroLED-veld, introduceerde Seoul een 200um 0202 RGBLED-pakket. Vooral de chipgrootte van 0202RGBLED is teruggebracht tot 2 * 3mil. Bovendien exposeerde Seoul ook RGBLED-pakketten met een grootte van slechts 40um.

Omdat de MicroLED-chip op microniveau in de verpakking wordt geplaatst en vervolgens op de backplane wordt afgedrukt, is een speciaal overdrachtsproces gebonden om massaproductie te bereiken. En Seoul Semiconductor heeft met succes een enorme hoeveelheid overdrachtstechnologie ontwikkeld, die MicroLED met succes kan overbrengen naar elke backplane, of het nu een PCB of glazen backplane is. Omdat de grootte van MicroLED te klein is, is het rendement van de eigen onderdelen van klanten mogelijk niet hoog. Daarom is het operationele model van Seoul Semiconductor ook verwijderd van zijn eerdere focus op de verkoop van LED-apparaten en is het overgestapt op de verkoop van RGBLED-lichtbronmodules aan klanten.

Vice-president Tamariagi zei dat Seoul Semiconductor het stadium van commerciële massaproductie op het gebied van MicroLED is ingegaan. Via haar dochteronderneming SeoulViosys is het in staat om full-colour RGBLED-chips in massa te produceren. Seoul Semiconductor heeft geavanceerde verpakking- en massaoverdrachtstechnologie die MicroLED-lampbordmodules kan bieden. Daarom hoopt het in de toekomst de voordelen van deze technologie te gebruiken om allianties te vormen met downstream-systeem- en merkfabrikanten om gezamenlijk de commercialisering van MicroLED-displays te bevorderen.E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.