Samsung-producten voor het verwerken van wafels zijn blootgesteld aan fouten, verliezen of overschrijden miljarden gewonnen

Volgens businesskorea zijn de gieterijproducten van Samsung Electronics geëxplodeerd. Eerder dit jaar constateerde Samsung dat de eerste generatie DRAM-producten van 10 nm (1xnm) problemen had. Dit keer zat de gieterij buiten het pakket, wat de reputatie van Samsung zou aantasten.

Deze defecte producten worden veroorzaakt door het gebruik van besmette apparatuur door de 8-inch wafellijn van Samsung op de Koshihiko-fabriek in Korea. Een Samsung-manager gaf toe defecte producten te ontdekken, maar het proces is herzien en de verliezen worden geschat op miljarden gewonnen.

Sommige experts zeiden echter dat het verlies de verwachtingen van Samsung ver zou kunnen overtreffen. Volgens insiders in de branche heeft Samsung niet het exacte bedrag van het verlies berekend.

Samsung investeert fors in de gieterij-industrie en zal tegen 2030 's werelds nummer één doelwit worden in de halfgeleiderindustrie. Ongeacht het uiteindelijke verlies zal de reputatie van Samsung hard worden geraakt.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.