Koreaanse media: Dreamtech heeft exclusief de Samsung Galaxy Z Flip vingerafdrukherkenningsmodule geleverd

Volgens Koreaanse media thelec heeft Dreamtech onlangs verklaard dat ze uitsluitend de Samsung Galaxy Z Flip-serie van Samsung hebben voorzien van een elektrostatische vingerafdrukherkenningsmodule.


Naar verluidt heeft Dreamtech al in 2016 een leveringsovereenkomst gesloten met Samsung Electronics en in 2019 exclusief een vergelijkbare capacitieve vingerafdrukherkenningsmodule geleverd aan Galaxy Fold.

Volgens eerdere rapporten breidde Dreamtech in 2019 uit door de overname van cameramodulebedrijf Namuga en kreeg het voet aan de grond in de sector van optische FoD-modules die momenteel wordt gedomineerd door Partron en MCNEX. Daarnaast is Dreamtech ook betrokken op het gebied van 3D-technologie. Naast smartphones biedt Dreamtech ook vingerafdrukherkenningsmodules voor mobiele harde schijven en deursloten. Het bedrijf was in maart 2019 genoteerd aan de Korea Stock Exchange en het doel op lange termijn is om een ​​wereldwijd ODM-bedrijf te worden door de productiecapaciteit van zijn productiebases in China en Vietnam uit te breiden.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.