Arm: Nooit gestopt met Huawei, de vervolgarchitectuur blijft Chinese klanten autoriseren

Op 25 september hielden Arm, Arm China en Huawei HiSilicon een besloten deurenvergadering in Shenzhen. Tegelijkertijd hield Arm een ​​Chinese mediacommunicatievergadering. Tijdens de vergadering zei Arm China uitvoerend voorzitter en CEO Wu Xiong Ang dat Huawei en Heis de langetermijnpartners van Arm zijn, de samenwerking in het verleden is ook heel nauw, nadat de entiteitslijstgebeurtenis, Arm is verduidelijkt, of het de vorige V8 is architectuur of de daaropvolgende architectuur, vanuit een architecturaal oogpunt, Arm is van de Britse technologie, autorisatie kan worden verleend aan Chinese klanten, waaronder Huawei HiSilicon.

Liang Quan, hoofd van de marketingafdeling van Arm China, benadrukte verder dat de samenwerking tussen Huawei en Arm is voortgezet en Arm nooit door Huawei is stopgezet. Tegelijkertijd kunnen klanten vanwege de speciale aard van de Arm-licentieovereenkomst de volledige set Arm-broncode en bijbehorende technische ondersteuning krijgen, hetzij in IP- of architectuurautorisatie, zodat klanten hun eigen producten op deze basis kunnen blijven doen . Volgens openbare informatie worden de chips, servers en moederborden van Huawei voortdurend in fasen aangekondigd en verzonden. De vervolgarchitectuur heeft geen probleem met de autorisatie van Chinese klanten. Arm zal Chinese klanten, waaronder Huawei HiSili, leveren onder de voorwaarde van wettelijke naleving.

Wat Huawei betreft, zei Huawei Haisi CIO Qiu Qiu dat Huawei zich nu in een goede staat bevindt en dat zijn werk meer geïnvesteerd is dan voorheen. Het blijkt dat veel interne dingen moeten worden overgehaald of om enkele obstakels te verwijderen, dus het is niet nodig om deze inspanning te besteden, dus de interne processen en efficiëntie van Huawei is vele malen hoger.

Yan Yanqiu benadrukte nogmaals dat Huawei zich in een goede staat bevindt. In termen van ecologische investeringen zal Huawei onophoudelijk doorgaan. Arm is onze langetermijnpartner. Deze keer zullen we deze kwestie (Huawei is opgenomen in de lijst van Amerikaanse entiteiten) duidelijker en steviger maken.

Kort nadat TSMC was opgenomen in de lijst van entiteiten in Huawei, zei het dat het niet werd beïnvloed door de lijst van entiteiten en bleef het verzenden naar Huawei. Arm's stem was inderdaad langzamer. In dit verband zei Liang Quan dat na het incident met de entiteitenlijst Arm voor het eerst met Huawei Hays heeft gecommuniceerd.

Arm China-uitvoerend voorzitter en CEO Wu Xiongang zei verder dat Arm na dit incident veel gerelateerde wet- en regelgeving heeft geleerd, de IP-producten van Arm gebruiken een wereldwijd samenwerkingsmodel, afhankelijk van de aard van het product, in termen van verduidelijking en naleving van een bepaalde hoeveelheid werk, vanuit het perspectief van naleving, moet Arm reageren op verschillende overheidsvoorschriften en wettelijke vereisten.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.