Apple zal zijn zelf ontwikkelde basisband lanceren in 2022. Apple creëert 2,4 miljoen banen in de VS.

De 5G-versie van het smartphone-ontwikkelingsproces heeft veel aandacht getrokken van de markt. Het door de VS gefinancierde rechtspersoonrapport verwacht dat tegen 2020 de wereldwijde 5G-versie van zendingen van smartphones 200 miljoen zal bereiken, voornamelijk in China om de ontwikkeling van het 5G-proces te versnellen, en Apple (Apple) Naar schatting zullen drie nieuwe iPhones ondersteunen 5G in de tweede helft van volgend jaar.

Tian Ming International Securities-analist Guo Mingxi bracht eerder een rapport uit en verwacht dat alle drie de nieuwe iPhones 5G in de tweede helft van volgend jaar zullen ondersteunen, vooral nadat Apple een Intel (Intel) datachip-businessgroep heeft gekocht, zullen er meer middelen zijn om 5G te ontwikkelen versie. iPhone.

Eerder hebben Apple en chipfabrikant Qualcomm zich verzoend en Intel (Intel) stopte met de ontwikkeling van 5G-basisbandchips, waardoor de markt ook zeer verwachtte dat de iPhone 5G in de tweede helft van volgend jaar zou ondersteunen.

De door de VS gefinancierde rechtspersoon wees erop dat Huawei en Apple in China de twee promotors zullen worden die de wereldwijde acceptatie van 5G-telefoons aansturen.

Guo Minghao verwacht dat de prijs van Android-telefoons die de 5G-versie ondersteunen in de tweede helft van volgend jaar kan worden verlaagd tot ongeveer $ 249 tot $ 349. Hij analyseerde dat de 5G-versie van de Android-telefoon alleen de Sub-6GHz-band ondersteunt. De sleutel is dat consumenten tot de tweede helft van volgend jaar niet zullen denken dat 5G een must-have functie is. Daarom zou de iPhone met een hogere prijs 5G moeten ondersteunen en zal hij streven naar subsidies van telecomoperatoren. Consumentenbereidheid om te kopen.

Apple creëert 2,4 miljoen banen in de VS en $ 350 miljard in 2023
Volgens nieuwsberichten van buitenlandse media heeft Apple vandaag op 16 augustus een document gestuurd om zijn nieuwste prestaties te delen in het creëren van banen in de Verenigde Staten. Apple beweert dat het bedrijf 2,4 miljoen banen heeft gecreëerd en ondersteund in 50 staten, vier keer meer dan acht jaar geleden. Bovendien wil het in 2023 $ 350 miljard bijdragen aan de Amerikaanse economie.

De volledige tekst van het artikel van Apple is als volgt:

Drie jaar geleden zaten vijf vrienden uit Tulsa, Okla. Aan de keukentafel en besloten het bedrijf Maccor te starten. Deze omvatten: Maccor-president Andy MacKay en zijn vrouw Helen, die verantwoordelijk is voor personeelsbeheer. Vandaag, op meer dan 1.000 meter van die plaats, beslaat Maccor nu 7432 vierkante meter en heeft het de reputatie verdiend van 's werelds grootste fabrikant van batterijtestsystemen.

Maccor is een van de 9.000 Amerikaanse leveranciers van Apple en Apple heeft in 2018 $ 60 miljard uitgegeven om met hen samen te werken en 450.000 banen te ondersteunen. Al met al hielp Apple bij het creëren en ondersteunen van 2,4 miljoen banen in 50 staten, vier keer het aantal banen dat het bedrijf acht jaar geleden creëerde. Apple kondigde in januari 2018 aan dat het bedrijf tegen 2023 rechtstreeks zal bijdragen aan de Amerikaanse economie met $ 350 miljard.

McKay zei: "Voor ons is de relatie met Apple erg belangrijk en heeft het bedrijf veranderd. We willen absoluut de beste apparatuur maken die we kunnen maken, we willen geen bochten maken. Apple is een kwaliteitsgericht bedrijf. Ze sporen ons constant aan om te kijken of we onze commerciële producten kunnen verbeteren. & Quot;

Maccor, 's werelds grootste fabrikant van batterijtestsystemen, heeft meer dan 130 mensen in dienst in Tulsa, Okla. En zijn nieuwe faciliteit in San Jose, Californië. Maccor ontwerpt en produceert zeer nauwkeurige hardware en software om de batterijprestaties te testen. Strenge kwaliteits- en prestatietests helpen ervoor te zorgen dat batterijen in Apple-producten veilig en duurzaam zijn.

Toen Maccor 15 jaar geleden met Apple begon te werken, had het bedrijf slechts 60 werknemers. Vandaag is dit aantal verdubbeld tot meer dan 130 mensen, waaronder nieuwe faciliteiten in San Jose, Californië. Alleen al in het afgelopen jaar zijn de medewerkers van Maccor met een derde toegenomen en neemt het bedrijf meer geschoolde werknemers aan.

Elk jaar zoekt Apple naar nieuwe mogelijkheden om zijn bestaande leveranciersrelaties uit te breiden. In juni heeft Apple een overeenkomst getekend met het bedrijf Broadcom Limited in Californië, dat productiefaciliteiten heeft in Fort Collins, Colorado, om hoogwaardige radiofrequentiemodules en componenten te produceren.

Omdat Apple in december 2017 $ 390 miljoen aan Finisar heeft verstrekt als onderdeel van het Advanced Manufacturing Fund, wordt van de fabrikant verwacht dat hij 500 van Sherman, Texas zal vullen, naast het creëren van bijna 1.000 bouwtaken. Een fulltime functie. Finisar verwacht in de komende maanden een lasercomponent genaamd VCSEL te gaan leveren om de Face ID van stroom te voorzien in de nieuwste iPhones en iPads.

Een aanzienlijk deel van de banen van Apple in de Verenigde Staten komt van een bloeiende applicatie-economie. Momenteel heeft het veld 1,9 miljoen banen gecreëerd in de Verenigde Staten, een toename van 325.000 in de afgelopen twee en een half jaar. Tijdens deze periode realiseerden verschillende staten in de Verenigde Staten een groei met dubbele cijfers, met North Carolina met 43%, bijna 15.000 nieuwe banen, Florida met 50% en bijna 30.000 nieuwe banen. post. De werkgelegenheid in Pennsylvania is met 64% toegenomen, van 40.800 in 2016 tot meer dan 67.000 vandaag.

Apple heeft ook 90.000 werknemers rechtstreeks in alle 50 staten, waardoor het bedrijf naar verwachting tegen 2023 20.000 nieuwe banen in de Verenigde Staten zal creëren. Eerder dit jaar kondigde Apple een uitbreidingsplan in San Diego aan met 1.200 directe banen en een nieuwe campus met tienduizenden vierkante meters kantoor-, laboratorium- en onderzoeksruimte. In Seattle voegt Apple 2.000 nieuwe medewerkers toe aan hoogopgeleide engineeringposities.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.