'S Werelds nummer één waterstoffluoride, Japans bedrijf Stella Chemifa, is bijna 90% gekrompen

Het Japanse bedrijf Stella Chemifa heeft zijn winstmarge van juli tot september met bijna 90% verlaagd. Het bedrijf was goed voor 70% van de wereldwijde markt voor hoogzuivere cyaniden, die werd beïnvloed door de sterke exportbeperkingen van Japan aan Korea en de operationele prestaties daalden.

Stella Chemifa heeft een zeer zuivere waterstoffluoridetechnologie met een zuiverheid van 99,99999999% of meer, die veel wordt gebruikt in halfgeleideretsprocessen.

Op basis van het financiële rapport van juli-september (het tweede kwartaal van de Japanse boekhoudnormen) bedroeg de omzet van Stella Chemifa 7.406 miljard yen en de winst was 148 miljoen yen. In vergelijking met de omzetdaling van 21% in dezelfde periode vorig jaar daalde het bedrijfsresultaat met 88%. In vergelijking met de operationele prestaties van het voorgaande kwartaal (april tot juni) daalde de omzet met 11,9% en daalde de omzet met 53,9%.

Koreaanse media wezen erop dat in het verleden ongeveer 60% van het door het bedrijf geproduceerde waterstoffluoride naar Samsung Electronics en SK Hynix werd verzonden. De Japanse regering slaagde er echter niet in waterstoffluoride naar Zuid-Korea te exporteren na het versterken van de exportbeperkingen voor halfgeleidergrondstoffen en -onderdelen in juli.

Stella Chemifa zei dat in vergelijking met de actieve halfgeleidermarkt van vorig jaar de handelsconflicten werden geïntensiveerd, Japan zijn exportbeheer naar Zuid-Korea versterkte en de export daalde.

Momenteel proberen Samsung Electronics, SK Hynix en andere bedrijven waterstoffluoride te introduceren via een joint venture van Japanse bedrijven in Taiwan. Tegelijkertijd versnelt het Koreaanse waterstoffluoride-bedrijf SoulBrain ook de ontwikkeling en productie van waterstoffluoride.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.