Samsung Electronics versloeg Intel en won de "ISSCC" -kampioen van de Olympische chip-chip

Onder de grootste internationale samenlevingen bekend als de "chip-Olympische Spelen" versloeg Samsung Electronics Intel en herwon het kampioenschap. Koreaanse media-analyse, dit is het resultaat van de aanmoediging van het Samsung-management om halfgeleidertechnologie te ontwikkelen.

Volgens de Koreaanse media "Money Today" gemeld op de 15e, aanstaande 16 tot 20 februari, het International Solid State Circuits Symposium (ISSCC), zal Samsung Electronics worden geselecteerd 13 kranten, won 's werelds eerste.

Vergeleken met het aantal papieren dat dit jaar is geselecteerd (7), is het aantal volgend jaar bijna het dubbele van dat van dit jaar. Op de ISSCC 2019 won Intel de eerste plaats, Samsung Electronics stopte pas op de 5e en vergeleken met het voorgaande jaar ISSCC 2018, velen van hen zakten terug, toen Samsung Electronics en het Korea Institute of Science and Technology (KAIST) voor de kampioenschap.

ISSCC is de meest gezaghebbende samenleving op het gebied van geïntegreerde halfgeleiderschakelsystemen en systeemintegratie. Volgend jaar verzamelt ISSCC 2020 meer dan 3.000 wetenschappers en onderzoekers van over de hele wereld om onderzoeksresultaten uit te wisselen en toekomstige halfgeleiderindustrie en technologie te verkennen.

Achter deze prestaties heeft Samsung Electronics veel moeite gestoken. "Money Today" wees erop dat de DS-afdeling van Samsung Electronics (halfgeleiderafdeling), hoofd Jin Jinnan en andere hoge functionarissen, specifiek vroegen dat de geheugenafdeling, de systeem-LSI en de gieterijafdelingen allemaal aan het evenement deelnemen. Anderzijds reikt Jin Jinan ook regelmatig prijzen uit aan uitstekende auteurs op papier en moedigt het personeel actief aan om onderzoek te doen. Er wordt algemeen aangenomen dat dit een van de redenen is voor de toename van de elektronische papieren van Samsung.

Volgens relevante mensen in de halfgeleiderindustrie heeft ISSCC niet alleen een wereldwijde certificering, maar heeft het ook een goed publiciteitseffect. Bedrijven zullen deze bron natuurlijk willen gebruiken.

Over het algemeen zullen halfgeleiderbedrijven nieuwe technologieën in ISSCC uitbrengen voordat ze nieuwe technologieën commercialiseren en producten lanceren in zes maanden tot een jaar. De 5G-modemoplossing van Samsung "Exynos RF (Radio Frequency) 550, Exynos SM (Supply Modulator)", die in april van dit jaar werd gelanceerd, werd bijvoorbeeld gecommercialiseerd nadat het door ISSCC was geselecteerd als uitstekend papier.

Uit de analyse bleek dat in april van dit jaar Li Zaijun, vice-president van Samsung Electronics, het programma "Semiconductor 2030" publiceerde, dat tot doel heeft om 's werelds nummer één bedrijf te worden op het gebied van systeemhalfgeleiders tegen 2030, wat ook van invloed was op de resultaten van dit artikel . Volgens bronnen in de industrie heeft Samsung Electronics dit jaar veel papieren uitgebracht om de sterkte van systeemhalfgeleiders te versterken en heeft het op veel gebieden uitstekende papieren geselecteerd.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.