Quantum neemt de objectopslagactiviteiten van Western Digital over, naar verwachting in april voltooid

In de avond van 4 februari kondigde US Quantum aan dat het bedrijf een overeenkomst had bereikt met Western Digital Corporation, een dochteronderneming van Western Digital, om de ActiveScale-objectopslagactiviteiten van laatstgenoemde over te nemen. De transactie zal naar verwachting worden voltooid tegen 31 maart 2020, onder de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden. Financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Quantum President en CEO Jamie Lerner zei dat naarmate het bedrijf van Quantum terugkeerde naar het groeitraject, het bedrijf potentiële strategische acquisities begon te evalueren die de productmatrix van het bedrijf konden verrijken. De ActiveScale-software voor objectopslag past perfect bij onze strategische doelen, marktfocus en de product- en technologieportfolio van het bedrijf. Anderzijds hebben een groot aantal ingenieurs en wetenschappers gezamenlijk ActiveScale ontwikkeld, een software voor objectopslag met wiscoderingsalgoritmen. Ze zullen zich bij Quantum aansluiten met ActiveScale. Ik hoop dat we een aantrekkelijke technische route kunnen effenen. En eindelijk een aantal nieuwe oplossingen voor de markt tonen. "De toevoeging van deze productlijn en gerelateerde talenten bracht objectopslagsoftware en wiscoderingstechnologie in de huidige productmatrix van Quantum, waardoor Quantum ook kon doorgaan. Het uitbreiden van de markt voor objectopslag heeft een nieuwe impuls gegeven. Met de toevoeging van nieuwe productlijnen zal Quantum blijven werken aan het onderhouden van een open ecosysteem voor objectopslag van derden, en StorNext kan gemakkelijk gegevens verplaatsen naar een objectopslaglaag van derden.

Volgens rapporten heeft Quantum de ActiveScale-productlijn al vele jaren verkocht en ondersteund en heeft het uitgebreide projectervaring in het leveren van bedrijven voor objectopslag. ActiveScale kan meerdere gebieden bedienen, zoals media en entertainment, genomics en life sciences, autonoom rijonderzoek en verschillende andere wetenschappelijke studies: objectopslag kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor langetermijninhoudsrepository's voor het maken van video-inhoud, film- en televisieproductie. Een ander voorbeeld is de toepassing van objectopslag op het gebied van genomics en life sciences en de toepassing van objectopslag bij videobewaking.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.