Qorvo lanceert twee krachtige PMIC's voor datacenter-, cloudopslag- en computertoepassingen

Qorvo heeft vandaag de lancering aangekondigd van twee energiebeheer IC (PMIC) producten - ACT85610 en ACT86600, die de energiebeheerstatus van bedrijven en cloudcomputersystemen aanzienlijk kunnen verbeteren. De nieuwe producten zijn sterk geïntegreerd en programmeerbaar, overwinnen uitdagingen op het gebied van productgrootte en bieden systeemontwerpers toonaangevende flexibiliteit en controle. Het product kan tijdens het productieproces worden voorgeprogrammeerd om zich aan te passen aan verschillende systeemvereisten, en verder worden geoptimaliseerd in het veld met behulp van firmware via de I2C-bus.


De Qorvo ACT85610 PMIC is het enige product op de markt met een compact ontwerp met één chip dat krachtige power-down bescherming (PLP) en programmeerbaar energiebeheer combineert in één chip. ACT85610 integreert FET's van eFuse, buck regulator en boost regulator, ondersteunt enterprise-level solid state drive (SSD) applicaties die gemeenschappelijke 3.3V, 5V en 12V stroomingangen omvatten, en biedt zeven programmeerbare universele inputs / outputs Port (GPIO) voor statusrapportage, timing controle, automatische systeemontlading en onderbreking. Een geïntegreerde 8-kanaals 12-bit analoog-naar-digitaal-omzetter (ADC) maakt meting en bewaking van belangrijke systeemparameters mogelijk. Bovendien implementeert de ACT85610 PMIC ook automatische controle van de werking van de opslagcondensator en nauwkeurige capaciteitsmetingen, wat de systeembewaking en levensduurschattingsmogelijkheden verbetert.

De Qorvo ACT86600 PMIC integreert regelaars met hoge stroomsterkte en hoge efficiëntie. Dit zeer configureerbare compacte apparaat heeft vijf buck-regelaars, één buck-regelaar en zeven programmeerbare GPIO's. Elke regelaar heeft meerdere frequentie-instellingen voor maximale flexibiliteit. De hoogstroomregelaar kan optioneel worden geconfigureerd als een enkelfasige regelaar met tweemaal de stroom om gelijkstroom tot 12A te ondersteunen. GPIO kan worden gebruikt voor het regelen van de timing voor externe regelaars, het signaal van de regelaar aan / uit, de stuurspanning, het verzenden van "power good" statussignalen, het bewaken van de systeemspanning en vele andere functies.

"Deze nieuwe producten weerspiegelen Qorvo's voortdurende toewijding om systeemontwerpers meerdere prestatie- en flexibiliteitsopties te bieden", zegt David Briggs, senior director van Qorvo's programmeerbare energiebeheeractiviteiten. "Het is met name vermeldenswaard dat de enkele chip voor PLP en energiebeheer. De combinatie creëert een nieuw baanbrekend product dat de efficiëntie en betrouwbaarheid maximaliseert en het hoogste niveau van integratie, configureerbaarheid en flexibiliteit biedt in bedrijfstoepassingen."

De ACT85610 en ACT86600 zijn nu beschikbaar en zijn beschikbaar in de volgende specificaties:


Qorvo's business unit Programmable Power Management brengt expertise in energiebeheer en slimme motoraandrijvingen naar de belangrijkste groeimarkten. Het bedrijfsportfolio van SoC's met analoge en gemengde signalen creëert een schaalbaar kernplatform voor het opladen, voeden en ingebedde digitale besturingssystemen voor industriële, commerciële en consumententoepassingen. Qorvo biedt Power Application Controllers® (PAC ™) en DC-DC-energiebeheerproducten die de betrouwbaarheid van het systeem aanzienlijk verbeteren en tegelijkertijd de grootte, de kosten en de ontwikkelingstijd van het systeem verkorten.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.