Koreaanse media: SK Hynix Wuxi heeft Japanse producten volledig vervangen door waterstoffluoride geproduceerd in China.

Volgens het "Central Daily News" van Zuid-Korea op de 4e, is de halfgeleiderfabriek van SK hynix in Wuxi, nadat de Japanse regering de export van geavanceerde halfgeleidermaterialen zoals waterstoffluoride, fotoresist en fluorhoudend polyimide naar Korea had beperkt, volledig geproduceerd in China. Waterstoffluoride vervangt Japanse producten.

Het rapport wees er ook op dat de ingenieurs van Samsung Electronics en SK Hynix die verantwoordelijk zijn voor materiaalontwikkeling componentenanalyses uitvoeren van waterstoffluoride-testproducten die in Korea zijn geproduceerd, en Samsung Electronics is begonnen met het gebruik van alternatieve producten. Op dit moment lijkt het erop dat Samsung Electronics en SK Hynix op zoek zijn naar een betere vervanging voor de vervangingsmaterialen voor fluorwaterstof van Nissan dan verwacht. Naar verwachting zullen de Japanse producten tegen het einde van het jaar volledig worden vervangen.

"NocutNews" heeft ook eerder gemeld dat belanghebbenden uit de Koreaanse industrie hebben gezegd dat Samsung Electronics actief fluorwaterstof test en binnenkort goede resultaten zal behalen.

Als het uitbreidingsproject van de Zuid-Koreaanse binnenlandse materiaalfabriek Soulbrain's fabriek in Chungnam Gongju volgens planning eind deze maand wordt voltooid, zal de productiecapaciteit van waterstoffluoride die in Korea wordt geproduceerd naar verwachting verder uitbreiden.

Het is gemeld dat Soulbrain en ENFTECH eerder waterstoffluoride van Stella en Morita in Japan hebben gezuiverd en vervolgens etsmaterialen voor halfgeleidertechniek hebben gemaakt en aan Samsung hebben geleverd. Nadat Japan de export naar Zuid-Korea had beperkt, begonnen deze binnenlandse bedrijven waterstoffluoride uit Taiwan en het vasteland te importeren.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.