Rijdende RF MEMS-technologie! Qorvo kondigt aan dat het Cavendish Kinetics heeft overgenomen

Op 8 oktober kondigde leverancier van RF-oplossingen Qorvo aan dat het Cavendish Kinetics heeft gekocht, 's werelds toonaangevende krachtige RF-leverancier, en zijn team zal de toepassing van RF MEMS-technologie (RF Micro Electro Mechanical Systems) in de Qorvo-productlijn blijven promoten . En verander deze technologie in massaproductie voor mobiele apparaten en andere markten.

Eric Creviston, president van Qorvo's divisie voor mobiele producten, zei: "De overname van Cavendish Kinetics stelt ons in staat om het marktleiderschap van Qorvo op het gebied van antennetuning te versterken. Verschillende van 's werelds toonaangevende smartphoneleveranciers hebben bevestigd dat antennes aanzienlijk kunnen worden verbeterd met RF MEMS van Cavendish Kinetics. technologie. Prestaties, inclusief minder verliezen en verhoogde lineariteit, Qorvo zal worden geoptimaliseerd en uitgebreid op de oorspronkelijke basis van het bedrijf en worden toegepast op andere toepassingen zoals infrastructuur en defensie. "

Het is wel verstaan ​​dat RF MEMS een RF-product is dat wordt verwerkt door MEMS-technologie. RF-MEMS-technologie maakt een hoge integratie met MMIC's mogelijk, waardoor het mogelijk wordt om een ​​systeemgeïntegreerde kern (SOC) te creëren die het verzamelen, verwerken, verzenden, verwerken en uitvoeren van informatie integreert. Volgens het concept van micro-elektronica-technologie kan het niet alleen productie op waferniveau, batchproductie produceren, maar heeft het ook de voordelen van lage prijs, klein formaat, lichtgewicht en hoge betrouwbaarheid.

RF MEMS-apparaten worden gebruikt om hoofd- en diversiteitsantennes voor smartphones af te stemmen in de lage, gemiddelde en hoge banden om sterkere signalen en hogere gegevenssnelheden te produceren. RF MEMS maximaliseert prestaties met uitstekende Q-factor, verbeterde lineariteit en extreem laag invoegverlies, wat een groot potentieel biedt voor verbeterde systeemprestaties van 4G en 5G.

Sinds 2015 is Qorvo de belangrijkste strategische investeerder van Cavendish Kinetics. Qorvo zal meer informatie verstrekken over de Cavendish Kinetics-transactie tijdens de tweede kwartaalconferentie over de winstoproep in FY 2020.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.