De Amerikaanse fabrikant BLU lanceert een nieuwe machine: uitgerust met de binnenlandse chip van Zhanrui

Onlangs heeft de Amerikaanse smartphonefabrikant BLU de lancering aangekondigd van zijn nieuwe product "BLUG8", dat is uitgerust met de Chinese chipfabrikant Ziguang Zhanrui's Tiger 贲 SC9863A-processor en de eerste is die de nieuwe generatie Android 10 ondersteunt, 's werelds eerste mobiele telefoon met het nieuwste systeem van Google. In feite, de eerste keer nadat Google Android 10 officieel uitbracht, kondigde Ziguang Zhanrui aan dat zijn drie chipplatforms voor mobiele telefoons, de Tigers SC9863A, SC9832E en SC7731E, allemaal de upgrade van Android 10 hebben geïmplementeerd, die de snelle commercialisering van intelligente terminal kan ondersteunen fabrikanten.

BLUG8 is uitgerust met een uitgebreid 6,26-inch high-definition scherm. Het ontwerp is eenvoudig en elegant. Gebaseerd op de kunstmatige intelligentie-ondersteuning van de Tiger Cub SC9863A, kan de dubbele camera met 13 miljoen + 2 miljoen pixels achter foto's maken van verschillende artistieke stijlen, zoals artistieke en creatieve onscherpte.

Op basis van het nieuwe Android 10-systeem is BLUG8 verbeterd op het gebied van prestaties, batterijlevensduur, beveiliging, privacy, locatiegegevens, enz. De mobiele telefoon is slimmer, sneller en heeft een betere gebruikerservaring.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.