Versnel de ontwikkeling van 5G RF-communicatie! Cadans voltooit overname van AWR, dochteronderneming van National Instruments

Vandaag (16) heeft Kaideng Electronics (Cadence, VS) aangekondigd dat het de acquisitie van AWR Corporation, een dochteronderneming van National Instruments, heeft voltooid. De technologie en het talent van AWR Corporation zullen de ontwikkeling van Cadence in 5G RF-communicatie bevorderen en systeeminnovatie ondersteunen in de ruimtevaart- en defensie-, automotive- en draadloze markten.

Al in december vorig jaar hebben Kaiden Electronics en NI gezamenlijk aangekondigd dat zij een definitief akkoord hebben bereikt over het voornemen van Cadence om AWR Corporation te verwerven.

Het is wel verstaan ​​dat AWR een volledige dochteronderneming van NI is. AWR is een toonaangevende leverancier van hoogfrequente RF EDA-softwaretechnologie. De producten worden gebruikt voor het ontwerpen van RF- en hoogfrequente componenten en systemen in de industrie van halfgeleiders, ruimtevaart, defensie, communicatie en testapparatuur.

Na de overname zal het professionele RF-talententeam van AWR ook toetreden tot Cadence. Tegelijkertijd bereikten Cadence en NI een strategische samenwerkingsovereenkomst om de samenwerking te verdiepen en innovatie in elektronische systemen op het gebied van communicatie te bevorderen.

AWR-software helpt microgolf- en RF-ingenieurs bij het ontwerpen van draadloze producten voor complexe hoogfrequente RF-toepassingen. De technologie is geschikt voor communicatie, ruimtevaart en defensie, halfgeleiders, computers en consumentenelektronica en kan klanten helpen systeemontwerp- en productontwikkelingscycli te versnellen, waardoor de tijd van concept tot productie sterk wordt verkort.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.