AMD lanceert tweede generatie Xiaolong processor-gebaseerde N2D virtuele machine testversie op Google rekenmachine

AMD (NASDAQ: AMD) en Google Cloud hebben vandaag de lancering aangekondigd van een testversie van de virtuele N2D-machine op de Google Compute Engine met behulp van de tweede generatie AMD EPYC-processor. De N2D virtuele machinefamilie is een geweldige keuze voor klanten met algemene toepassingen en krachtige workloads die een uitgebalanceerd computergebruik en geheugen vereisen.

N2D virtuele machines zijn ontworpen om klanten te voorzien van:

· De krachtige AMD EPYC-processor van de tweede generatie biedt klanten meer flexibiliteit bij het kiezen van de optimale virtuele machine om aan hun workloads te voldoen en levert Coremark-benchmarkprestaties tot 39% in vergelijking met vergelijkbare instanties. Een besparing tot 13% kan worden bereikt in vergelijking met voorbeelden uit de N-serie.

128 en 224 virtuele processor configuratie-opties die tot 70% toename in geheugenbandbreedte bieden ten opzichte van bestaande vergelijkbare virtuele machines in de Google Compute Engine voor high-performance computing (HPC) workloads die een hoge geheugenbandbreedte vereisen.

· Hogere bandbreedte van het platformgeheugen en aantal cores. In vergelijking met de huidige vergelijkbare virtuele machineprocessor van Google, zijn de prestaties met 100% verbeterd bij meerdere benchmarktests, waaronder Gromacs en NAMD.

Forrest Norrod, senior vice president en algemeen manager van de Data Center en Embedded Solutions Group, zei: "Wereldwijde cloudproviders en hosters erkennen de uitstekende kernuitbreiding, enorme geheugenbandbreedte en aanzienlijke reductie van TCO en record van AMD EPYC-processors van de tweede generatie AMD en Google werken nauw samen op deze eerste virtuele machines om ervoor te zorgen dat Google Cloud-klanten een hoogwaardige, kosteneffectieve gebruikerservaring hebben in meerdere werkbelastingsomgevingen. We blijven samenwerken en blijven onze klanten deze perfecte ervaring bieden. dit jaar en daarna. "

AMD EPYC-processor maakt moderne cloud mogelijk

AMD EPYC-processors ondersteunen meer dan 120 virtuele machines van cloudproviders en hosters over de hele wereld, waardoor eindklanten toegang hebben tot krachtige, kosteneffectieve en flexibele virtuele machineproducten.

De bètaversie van de N2D virtuele machine op Google Cloud Platform is beschikbaar gesteld in us-central1, Azië-Zuidoost1 en Europa-West4, en meer regio's worden achtereenvolgens gelanceerd. U kunt meer lezen over de virtuele machine op het Google Cloud Platform-blog en de Google Cloud Console bezoeken om uw nieuwe ervaring te starten.

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.