Foto-elektrische sensor PD30-serie

Image of Carlo Gavazzi's Logo

Foto-elektrische sensor PD30-serie

De miniatuur foto-elektrische sensoren van Carlo Gavazzi zijn uitstekend in een compact pakket

De PD30-sensorfamilie van Carlo Gavazzi combineert een uitstekende detectiecapaciteit met een geoptimaliseerd ontwerp van compacte behuizing. Met een afmeting van slechts 10,8 mm x 20 mm x 30 mm, volgt het internationale industriestandaarden. Bovendien biedt de PD30-familie een breed scala aan detectieprincipes die voldoen aan de vereisten van vrijwel elke toepassing: diffuus-reflecterend, achtergrondonderdrukking, retroreflecterend met of zonder polarisatie, zelfs voor transparante objecten, evenals doorstraling. Deze PD30-sensoren zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen waarbij ruimtebesparing en hoge nauwkeurigheid bij detectie van vitaal belang zijn.

PD30 roestvrij staal

Ontworpen voor ruwe of hygiënische omgevingen. AISI316L roestvrij staal en hoogwaardige kunststoffen zoals PEEK-, PPSU- en PES-afdichtingen van FKM garanderen een uitstekende mechanische weerstand. IP69K en Ecolab gecertificeerd.

PD30 Geavanceerd

Gevoeligheidsinstelling is toegankelijk en flexibel dankzij de teach-in en remote teach-functies. Met behulp van de remote teach kan de operator de sensor vanuit een PLC instellen. Andere kenmerken zijn stofwaarschuwing en mute-ingang, waardoor sensorstoringen snel worden gedetecteerd en downtime wordt voorkomen.

PD30 Basic

De Basic-familie presenteert een reeks universele sensoren: economisch en zeer efficiënt. Deze sensoren hebben een top- of terugpotentiometer voor gevoeligheidsaanpassing en achtergrondonderdrukking (BGS) op basis van een nieuw sensorprincipe, PointSpot, dat de detectieafstand (200 mm) vergroot en de detectienauwkeurigheid van verschillende kleuren verbetert.

Kenmerken
  • Superieur behuizingsontwerp: roestvrij of ABS-PMMA
  • Ontworpen volgens de RoHS-richtlijn
  • Hoge EMC-prestaties
  • Eenvoudige installatie
  • Waarschuwing tegen manipulatie / diagnose (PD30 Advanced)
  • M8-connector of 4-draads kabeloptie
Bekijk meer

E-mail: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TOEVOEGEN: Rm 2703 27F Ho King Comm Centre 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.